Get Adobe Flash player


Het ‘Beleidsteam’ van de Pastorale Eenheid vervangt het voormalige 'Federatieteam' en bestaat uit vijf personen die de verantwoordelijkheid zullen dragen voor de verkondiging, de liturgie, de financiën, de diaconie en de gemeenschapsopbouw. Deze laatste verantwoordelijkheid wordt opgenomen door de coördinator, bruggenbouwer die met het team zorg draagt voor het geheel.

Wenst u contact of hebt u een vraag aan het 'Beleidsteam'

of aan de verantwoordelijke van een bepaalde sector,  stel ze dan via ons formuliertje:

Een vraagLut Van Gils


Bruggenbouwer - Teamleider


Nadat Ivo Van Hecken omwille van zijn gezondheid het roer van onze pastorale eenheid moest overlaten, nam Lut Van Gils als nieuwe 'kapitein' het roer in handen.

Lut heeft daarmee de handen meer dan vol. Behalve bruggenbouwer is ze trouwens ook verantwoordelijk voor 'catechese en verkondiging'; is het 'aanspreekpunt' van de parochiekern Overbroek en is ze full-time huismoeder. Doe je best Lut!!


Lut Van Gils


Catechese & Verkondiging


'Catechese & Verkondiging' is een ruim begrip waaronder we alles kunnen terugvinden wat te maken heeft met catechese: doopsel, 1ste communie, vormsel, volwassencatechese en huwelijks-pastoraal. Er rust dus ook een ruime taak op de schouders van Lut.TOM JOOSSENS


Liturgie & gebed

Sinds begin 2018 heb ik de fakkel “liturgie en gebed” overgenomen van Malvine Loos.

Begin 1997 verhuisde ik naar Sint-Lenaarts, het geboortedorp van mijn echtgenote Hilde. Ook hier liet de pastorale microbe me niet los. In 2002 werd ik vormselcatechist .

Ik ben ook al heel wat jaren lector, koorlid en sinds 2016 lid van de plaatselijke kerngroep.

Sinds begin 2017 ben ik gemandateerd gebedsleider en ga ik af en toe met veel enthousiasme voor in gebedsvieringen in onze parochiekern.

Liturgie is voor mij de inspiratiebron voor pastoraal handelen. Ik hoop de volgende jaren mee te kunnen bouwen aan zinvolle en deugddoende liturgie binnen onze PE.Mariepaul van Nunen


Financiën & Materieel beheer


De 'financiën & materieel beheer'... Ja, ook wij hebben 'geld-zorgen', of beter gezegd, de zorg om het financiële binnen onze Pastorale Eenheid. Er zijn betalingen en ontvangsten, maar voorop misschien wel de zorg om een blijvend gezond financieel klimaat om alles ook in de toekomst draaiende te houden.


Jan Kempeneers


Teamlid

Voor Jan geen specifieke verantwoordelijkheid of sector. Hij zal binnen het 'Beleidsteam' meedenken over alles.

Zijn concrete beroepservaring en zijn uitgebreid engagement als vrijwilliger binnen onze Pastorale Eenheid zullen daarbij zeker van pas komen.